avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sunt în Germania si am primit un plic acasă cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sunt în Germania si am primit un plic acasă cu amenda după ...

Sunt în Germania si am primit un plic acasă cu amenda după 8 luni se mai poate face contestație pentru ca a trecut mult timp ?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:10, 10 Mai 2025
Amendă înseamnă o sumă de bani, de dat. Nu cred ca ați primit în plic bani. Din moment ce nu spuneți exact ce ați primit, nu va putem ajuta, mai ales ca nu discutam aici codul rutier german.In România, dacă este comunicat prin poștă un proces verbal de contravenție, data poștei de primire este considerată cea de la care se calculează perioada în care se poate depune o plângere contravențională (contestare a PV).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de contraventie nul adus la usa de politie sandulescusabina87 sandulescusabina87 In data de 21.11.2010 am fost oprita de catre agentii rutieri, din intamplare in acea seara prietenul meu bause si am luat decizia de a conduce desi nu aveam ... (vezi toată discuția)
Prescriptia pv in 30 de zile respectiv de 6 luni ticut ticut am fost depistat pe un sector de drum nemarcat ca fiind localitate de un radar in mers(110km/h) si am fost sanctionat pt lipsa actelor si pentru viteza. nu am ... (vezi toată discuția)
Depasire neregulamentara am trecut peste liniea continua Paulll Paulll Bine v-am gasit, pe data de 01.08.2009 am fost oprit de un echipaj de politie pentru ca am efectuat o manevra de depasire neregulamentara, mai exact am trecut ... (vezi toată discuția)