avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Mașină vândută, cu loc de parcare plătit ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Mașină vândută, cu loc de parcare plătit ...

Bună ziua,
Am vândut mașina pt care am loc de parcare plătit la primărie pe anul în curs. In acest caz, locul de parcare îmi va rămâne pînă la final de an sau nu?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 08:11, 13 Mai 2025
cititi regulamentul primariei. conditiile variaza de la oras la oras

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa loc parcare Sylvian2010 Sylvian2010 Buna ziua. Este posibil sa recuperezi banii platiti ca taxa pe loc de parcare? Sa zicem ca am platit locul de parcare la inceputul anului pe un an de zile. ... (vezi toată discuția)
Risc pierdere loc de parcare. bună ziua. eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. vreau ... Victoria-Viki Victoria-Viki Bună ziua. Eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. Vreau șă știu dacă există riscul să îmi pierd locul de parcare ptr că am ITP-ul expirat. ... (vezi toată discuția)
Loc parcare adp Roxanne30 Roxanne30 Buna ziua, La finalul anului 2014 am depus o cerere pentru loc de parcare la Adp sector 2. Exista cereri depuse anterior cererii mele, a mea fiind ... (vezi toată discuția)