avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa inmatriculare auto care a fost inmatriculat in UE
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa inmatriculare auto care a fost inmatriculat in UE

se poate ataca in instanta statul roman?Se cer sume aberant de mari pentru masini care a-u fost inmatriculate inUE,asa zisa taxa de prima inmatriculare,suntem membrii UE,acest lucru nu conteaza pentru statul roman?Ar fi a doua inmatriculare in UE.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 04:11, 13 Februarie 2010
in principiu, da, se poate ataca.. gasiti un avocat si detaliatii problema dvs, ce anume va nemultumeste in concret... doar acesta va poate spune exact daca se poate da curs unei actiuni de chemare in judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare prin instanta omuverde3d omuverde3d Buna tuturor...Am auzit ca este o cale mai simplasi mai ieftina pt inmatricularea masinilor cu nr de Italia, in cazul meu....Deci, din cate am inteles se poate ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2014 Ionutsro Ionutsro Bună ziua, doresc să știu dacă plătesc taxa pana în data de 15 martie 2014 și îi voi da în judecată o sa am câștig de cauza? (știu ... (vezi toată discuția)
Se poate recupera taxa auto remusvic remusvic se poate recupera taxa auto de inmatriculare pt un autoturizm inscris in romania in 2008 care a fost adus din germania (vezi toată discuția)