avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Asa numit o familie era inpreuna de 28 ani,Asa numit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Asa numit o familie era inpreuna de 28 ani,Asa numit soti a decedat ...

Asa numit o familie era inpreuna de 28 ani,Asa numit soti a decedat ,nu era casatoriti..Asa numit sotie mosteneste ceva ???.Foarte frumos cer sa dati un raspuns si mereu multumesc in caz de raspuns.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:37, 12 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Concubinii nu reprezinta familie in Romania, si nu se mostenesc.
Daca au bunuri cumparate in comun alea se impart.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajare bunuri fodorcanmariana fodorcanmariana As vrea sa stiu in ce situatie bunurile proprii devin bunuri comune? In cazul concubinajului sau casatoriei a 2 persoane care au bunuri proprii dupa cat timp ... (vezi toată discuția)
Casatorie,mostenire SALLAY CATALINA SALLAY CATALINA Imi cer scuze ca revin cu intrebarea, dar de cate ori am pus intrebarea in forum, atatea feluri de raspunsuri am primit. Va rog...... 1. Eu, proprietara ... (vezi toată discuția)
Soțul meu are o moștenire de pe urma mamei fiind unicul moștenitor ... Mantescu Mantescu Soțul meu are o moștenire de pe urma mamei fiind unicul moștenitor care rezultă din decesul mamei lui .Santem căsătoriți de 14 ani și în concubinaj ... (vezi toată discuția)