avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt coproprietar la casă! Celalat a închiriat unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt coproprietar la casă! Celalat a închiriat unei firme spațiile ...

Sunt coproprietar la casă! Celalat a închiriat unei firme spațiile comune fara acordul meu ! Chiriasii au adus prejudicii grave proprietății pe părțile comune, au transformat utilizarea unui spatiu comun,plus hărțuire și amenințări vizavi de mine care locuiesc în casă, nu sunt vizitator ! Nu am niciun acord semnat cu chiriașii ,cum pot sa obțin evacuarea lor ? Cel care a închiriat nu a luat nicio măsură până în prezent! Chiriasii au spus de la început ca nu au nevoie de acordul meu la contract ,e adevărat?
Ultima modificare: Luni, 12 Mai 2025
Google TV, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, actele de administrare, precum încheierea sau denunţarea unor contracte de locaţiune, cesiunile de venituri imobiliare şi altele asemenea, cu privire la bunul comun pot fi făcute numai cu acordul coproprietarilor ce deţin majoritatea cotelor-părţi. Totodata daca durata locatiunii este mai mare de 3 ani se pot încheia doar cu acordul tuturor coproprietarilor. In aceste conditii, puteti cere anularea contractului de inchiriere in instanta si evacuarea chiriasului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am o problema cu o casa primita prin moștenire. ... Sorisorin22 Sorisorin22 Bună ziua. Am o problema cu o casa primita prin moștenire. Suntem 4 moștenitori di care trei vor sa închirieze sau sa vândă unei terțe persoane dar un ... (vezi toată discuția)
Intrebare Anicabalasoiu@gmail.com Anicabalasoiu@gmail.com Sint doi proprietari si unul vrea sa inchirieze partea lui de 50/la suta din imobil poate fara acordul celuilalt proprietar? (vezi toată discuția)
Intrebare JOHN16 JOHN16 Buna ziua.Daca unul din coproprietari nu este de acord ca celalalt sa faca modificari la locuinta comuna ,la un partaj are vre-o relevanta acest fapt si cum ... (vezi toată discuția)