Sunt coproprietar la casă! Celalat a închiriat unei firme spațiile comune fara acordul meu ! Chiriasii au adus prejudicii grave proprietății pe părțile comune, au transformat utilizarea unui spatiu comun,plus hărțuire și amenințări vizavi de mine care locuiesc în casă, nu sunt vizitator ! Nu am niciun acord semnat cu chiriașii ,cum pot sa obțin evacuarea lor ? Cel care a închiriat nu a luat nicio măsură până în prezent! Chiriasii au spus de la început ca nu au nevoie de acordul meu la contract ,e adevărat?
Buna ziua, actele de administrare, precum încheierea sau denunţarea unor contracte de locaţiune, cesiunile de venituri imobiliare şi altele asemenea, cu privire la bunul comun pot fi făcute numai cu acordul coproprietarilor ce deţin majoritatea cotelor-părţi. Totodata daca durata locatiunii este mai mare de 3 ani se pot încheia doar cu acordul tuturor coproprietarilor. In aceste conditii, puteti cere anularea contractului de inchiriere in instanta si evacuarea chiriasului.
Intrebare
JOHN16
Buna ziua.Daca unul din coproprietari nu este de acord ca celalalt sa faca modificari la locuinta comuna ,la un partaj are vre-o relevanta acest fapt si cum ... (vezi toată discuția)