avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, sunt divorțată la notar și am un copil ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, sunt divorțată la notar și am un copil de 8 ani ...

Bună ziua ,sunt divorțată la notar și am un copil de 8 ani ,,tatăl copilului vrea sa îmi dea custodia totala a copilului,,,,eu și copilul locuind în Marea Britanie,,unde pot depune actele pt custodie în România sau în Marea Britanie?Mulțumesc anticipat!Zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:30, 13 Mai 2025
Buna ziua, Marea Britanie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea custodiei ioana2010 ioana2010 Buna ziua Eu si fostul meu prieten avem un copil de aproape 3 ani(nu am fost casatoriti,dar el a recunoscut copilul si este pe certificatul de nastere al ... (vezi toată discuția)
Divort in marea britanie plumb682004 plumb682004 Buna ziua! Ma intereseaza daca se poate obtine divortul la consulat. Mentionez ca eu si sotul meu locuim in Londra si suntem de acord cu divortul, precum si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua daca nu sunt divortata cu acte ,pot sa depun actele ... patrichenicuta patrichenicuta Buna ziua daca nu sunt divortata cu acte ,pot sa depun actele doar pt pensia alimentara a copilului?Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)