avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua! Daca comand haine de brand de la firma en ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua! Daca comand haine de brand de la firma en gro, ce ...

Buna ziua! Daca comand haine de brand de la firma en gro, ce acte mi ar trebui sa fiu ok daca vine un control anaf?
Certificat de conformitate, factura ? si mai e ceva? Multumesc multt!!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:40, 17 Mai 2025
si bonurile fiscale de vanzare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin produse handmade - acte necesare, certificat de producator ramona_madalina ramona_madalina Buna ziua, Momentan ma ocup cu realizarea de produse handmade, acasa. Intrebarea mea este: daca vreau sa deschid un magazin, gen butic, in care sa vand ceea ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal sau bon fiscal si factura fiscala sweet sweet Buna ziua.lucrez la un magazin de scule si unelte de uz gospodaresc.as vrea sa stiu in ce situatii clientii pot cere ,pe langa bonul fiscal , si factura ... (vezi toată discuția)
Infiintare microintreprindere lori_ultras lori_ultras Buna ziua , vreau sa imi infiintez un PFA sau o MICROINTREPRINDERE pentru a vinde haine online ...prima nelamurire este ca nu stiu ce sa aleg dintre acestea 2 ... (vezi toată discuția)