avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Daca ma inscriu pe un site de donatii,este legal sa ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Daca ma inscriu pe un site de donatii,este legal sa primesc bani? Si ...

Daca ma inscriu pe un site de donatii,este legal sa primesc bani?Si acestia trebuie declarati undeva?Iar daca mi se cer date din buletin,este in regula sa le dau la inscrierea pe acest site?Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 05:48, 13 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va da nimeni bani asa de pomana.
Aveti mare grija ca puteti deveni victima unor escroci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe reclame online elyon85 elyon85 Buna ziua...am si eu o intrebare : eu mi-am facut de curand un site unde anumiti utilizatori se inscriu si posteaza diferite subiecte despre pariuri: bilete ... (vezi toată discuția)
Website nou; detalii legale geo_allz geo_allz pentru detaliile legale a unui site pe cine trebuie sa contactezi? sa-mi zica daca trebuie sa-mi fac firma sau sa fac marca inregistrata;....iar la termeni si ... (vezi toată discuția)
Revocare donatie in insolventa vendeta vendeta parte din imobilul aflat in proprietatea unui srl a fost adus ca aport la capitalul societatii in urma unei donatii facute de mine pt. fostul meu sot care ... (vezi toată discuția)