avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer- concediu neefectuat. Buna ziua, am ajuns in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer- concediu neefectuat. Buna ziua, am ajuns in situatia in care la transfer dintr o inst ...

Buna ziua, am ajuns in situatia in care la transfer dintr o inst publica la alta, zilele de concediu de odihna neefectuat aferent 2025, institutia din care am plecat refuza sa mi le plateasca, pe motiv ca sa vor transfera la cealalta inst, iar institutia la care m am transferat spune ca nu e posibil asa ceva si sa mi le plateasca fostul angajator. Ce baza legala pot invoca ca sa nu mi pierd zilele de concediu? Mentionez ca nu am luat nici o zi de co aferent 2025.Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:27, 13 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Concediul de odihna neefectuat in cazul transferului la alta institutie publica
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna - in cazul suspendarii contractului ... Cocollino Cocollino Buna, Lucrez in sectorul bugetar si din toamna, intentionez sa fac o reconversie profesionala, motiv pt care doresc sa imi suspend contractul de munca pe ... (vezi toată discuția)
Un funcționar public transferat în anul 2024, dintr-o instituție ... alrofa alrofa Un funcționar public transferat în anul 2024, dintr-o instituție publică în altă, la momentul transferului are mai multe zile de CO neefectuate din ... (vezi toată discuția)
Interpretare concediu neacordat/neefectuat intr-o perioadă de 18 luni Whybal Whybal Am o problema vis-a-vis de neacordarea/neefectuarea concediului de odihna. Angajatorul, o instiutie publica si anume conducatorul instituiei nu ma lasa ... (vezi toată discuția)