avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Lucrez intr-o instituție publica, sef ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Lucrez intr-o instituție publica, sef serviciu cu ...

Buna ziua,
Lucrez intr-o instituție publica, sef serviciu cu delegare de atribuții pănă la 01.05.2025. Acum sunt tot sef în același serviciu dar fara delegare de atribuții. Trebuie să fac evaluarea personalului pentru perioada 01.01-30.04.2025?
Am facut evaluarea personalului pănă la 30.03.2025 pentru anul trecut..
Cei cu delegare de atribuții pot face evaluarae personalului?
Am exact aceeași fișă post în ambele situații
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 13 Mai 2025
Da, o pot face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare de atributii mariacristi mariacristi Lucrez intr-o institutie publica si mi-a fost trecut in fisa postului ca preiau atributiile sefului de serviciu când acesta este plecat, insa nu a fost ... (vezi toată discuția)
Preluare atributii din fisa postului .... pana unde se poate ajunge....100% ? doareu2008 doareu2008 Lucrez intr-o institutie publica, unde dupa cum se stie s-au facut mari restructurari in 2011. S-au modificat fisele de post, iar asa cum este normal .... se ... (vezi toată discuția)
Atributii care nu sunt in fisa postului emilia73 emilia73 Lucrez la stat.Seful serviciului e un individ dificil caruia nu-i place sa faca treaba.In fisa mea de post, inspector grad 3 nu sunt trecute cateva dintre ... (vezi toată discuția)