avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, la persoanele cu handicap accentuat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, la persoanele cu handicap accentuat angajate se plateste ...

Buna ziua,
la persoanele cu handicap accentuat angajate se plateste cass pe statul de salariu? care sunt scutirile.
ex. pt un salariu brut de 4600lei
Cel mai recent răspuns: Ivcon , utilizator 08:50, 14 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
la persoanele cu handicap accentuat angajate se plateste cass.

calculator salariu
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Handicap accentuat FloriceluSoricelu FloriceluSoricelu Buna ziua, As vrea sa stiu si eu cum pot afla daca angajatorul m-a inregistrat ca persoana cu dizabilitati. Mentionez ca am un certificat de persoana cu ... (vezi toată discuția)
Persoanele cu grad de handicap mediu sunt scutite de impozit pe salariu? Anastasia12 Anastasia12 Buna ziua! Angajatii cu grad de handicap mediu sau usor beneficiaza de scutirea impozitului pe salariu sau doar gradele accentuat sau grav? (vezi toată discuția)
Scutire de impozite office-atelier office-atelier Daca am certificat de handicap accentuat permanent, detin un SRL si sunt propriul angajat, ce facilitati am?spre exemplu scutirea de la impozitele la stat etc. (vezi toată discuția)