avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Obligativitatea plătirii salubrizării Bună seara! ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Obligativitatea plătirii salubrizării Bună seara! Aș avea și eu o întrebare! Se poate ca primăria ...

Bună seara!
Aș avea și eu o întrebare! Este ca primăria să mă oblige să plătesc salubrizarea la un teren unde nu locuiește nimeni?! S-a dat vreo lege cu obligativitatea de plată a salubrizării ? Va mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: ricadinas , utilizator 21:56, 14 Mai 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt regulamente privind salubrizarea, votate in consiliu local la fiecare primarie, unele sunt publicate pe site-ul primariei respective. Functie de ce scrie acolo, puteti lua o decizie de a ataca in instanta hotarirea de taxare. Consultati un avocat, dupa ce aveti textul respectiv in posesia dvs.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2025
latka, utilizator
Din pacate este legal si tot ce s-a atacat la prefectura sau prin judecatorii a fost pierdut.
Asa achitam si noi la apartamentul parintilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salubrizare fidelia22 fidelia22 Buna ziua, Daca exista posibilitatea sa nu platesc in doua locuri salubritatea.,adica la doua adrese diferite?Cum procedez?(Primaria spune ca trebuie platit ... (vezi toată discuția)
De ce primariia te obliga sa platesti salubritate pt..o adresa ... marcelutza marcelutza De ce primariia te obliga sa platesti salubritate pt..o adresa unde NU LOCUIESTE NIMENI?De ce sa platesc un serviciu de care Nu Beneficiez? Este legala o ... (vezi toată discuția)
Sunt din iași, am o proprietate (moștenire) într-o comună, ... bigmim bigmim Sunt din Iași, am o proprietate (moștenire) într-o comună, iar acum câteva zile când am plătit impozitul, am observat că a apărut o taxă de ... (vezi toată discuția)