avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună, am câștigat o contestație la Curtea de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună, am câștigat o contestație la Curtea de apel,printare ...

Bună, am câștigat o contestație la Curtea de apel,printare cealaltă parte e obligata la plata unei sume de bani pt mine A trecut 3 luni de la hotărâre definitiva și o luna jumătate de la comunicare către părți a hotărâtoare.Nu am primit suma de bani ,e un termen in hotărâre nu e specificat Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:01, 14 Mai 2025
Mergeți la executor.
Se poate executa silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am primit hotararea judecatoreasca la prima instanta ... Danakira Danakira Buna seara! Am primit hotararea judecatoreasca la prima instanta ( contestatie la executare ) castigata de mine pe data de 12 februarie , va rog sa mi ... (vezi toată discuția)
Intrebare mimiz mimiz Buna, Am avut un litigiu comercial cu o firma neplatitoare. In data de 22 mai a pronuntat Curtea de Apel hotararea definitiva. Am castigat, firma a fost ... (vezi toată discuția)
Ramanere in pronuntare, explicatie Loan Loan Buna ziua. Am dat pe cineva in judecata pentru restituirea unei sume de bani pe care mi-o datora.Paratul nu s-a prezentat la nici un termen.La ultimul ... (vezi toată discuția)