avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau să mă interesez cat durează un proces de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau să mă interesez cat durează un proces de succesiune ...

Vreau să mă interesez cat durează un proces de succesiune de moștenire?pt că unchi matern a deschis succesiune de moștenire în 2021 iulie pt moștenirea defunctului adică a bunicului meu matern și nu sa terminat niciacum eu nu am renunțat niciodată la dreptul de moștenire a mamei decedate de aproape 24 ani și cum pot sa fac o contestație de anulare a succesiunii de moștenire pt că sa împărțit în mod corect în două părți egale cum se scrie la lege casa părintească și pământul de la câmp între cei 2 frați adică mama mea decedată și unchiul meu matern decedat și elin anul 2021 noiembrie? As vrea sa mă lămuriți și pe mine cu un sfat macar unde trebuie sa fac contestațiea de anulare a succesiunii de moștenire în care sa făcut în mod ilegal?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 13:31, 14 Mai 2025
Buna ziua, nu se intelege unde s-a inceput dezbaterea, presupun ca la instanta. In acest caz poate dura si foarte multi ani in functie de numarul de parti, probatorii, aglomerarea instantei, etc. Contestatie in anulare puteti formula in anumite conditii, dupa obtinerea unei hotarari definitive, ceea ce inteleg ca nu s-a intamplat pana in prezent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cote de mostenire defcon defcon in urma decesului bunicului si a unchilor mei inclusiv a mamei nu s-a facut nici o succesiune , astazi suntem in situatia urmatoare : o bunica materna si 4 ... (vezi toată discuția)
Succesiune BoangherMihaela BoangherMihaela buna ziua.spuneti-mi va rog frumos daca sotul a decedat si nu si-a cerut o bucata de pamant ce il avea mostenire de la bunica lui eu ca sotie pot sa-l pun in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am si eu o întrebare :unchiul soțului meu a decedat ... Marcu  Paraschiva Marcu Paraschiva Buna ziua! Am si eu o întrebare :Unchiul soțului meu a decedat acum de curând .In urma cu 1 an sa dat în întreținere une familii a avut în ... (vezi toată discuția)