avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum pot afla de unde am popriri (executari silite), in ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cum pot afla de unde am popriri (executari silite), in situația ...

Cum pot afla de unde am popriri (executari silite), in situația în care o perioada am lipsit din România, datoriile sunt vechi de 15-20 de ani) si nu am am nicio înștiințare?
Verificati la tertul poprit intai ce executor este, ulterior la executorul care a dispus popririle.
Ultima modificare: Vineri, 23 Mai 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea provizorie a executarii silite adrina_s adrina_s Pentru un angajat am primit de la un executor judecatoresc adresa de infiintare a popririi. Angajatul a cerut instantei suspendarea provizorie a executarii ... (vezi toată discuția)
Suspendarea executarii silite dreptatesiadevar dreptatesiadevar Am calitatea de tert poprit ...debitorul SC...a solicitat o suspendare provizorie și a primit.o.....executorul îmi comunica prin instiintare oficiala ca ... (vezi toată discuția)
Cesiune creante discover discover Situatie : tert popritul unui debitor plateste in conturile indicate de executor o parte din bani ,repr valoarea fact scadente la acel moment si la cateva ... (vezi toată discuția)