avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Politia abia acum trimite dosarul meu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Politia abia acum trimite dosarul meu pentru a fi efectuata ...

una ziua! Politia abia acum trimite dosarul meu pentru a fi efectuata expertiza medico-legala din care sa reiasă dacă am fost, sau nu, sub influența substanțelor psihoactive. În aceasta perioada eu ar trebui sa imi recapăt permisul de conducere? Menționez ca sunt aproape 2 ani de zile de când am fost depistat in trafic iar rezultatul probelor biologice a fost de 0.013 ng/ml(cannabis). Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:27, 15 Mai 2025
Cat dureaza cercetarile, din pacate, nu.
Incercati sa urgentati prin avocatul dvs.
Se poate aștepta 2-3 ani.
Sunt costuri suplimentare fata de reprezentarea tip dar se merita.

București 2025
Ultima modificare: Joi, 15 Mai 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire cu privire la og 29/2023 alinpelin alinpelin Buna ziua, am o nelamurire cu privire la OG 29/2023. Prin Articolul I, alin. 5, se adauga litera: \"g) în baza rezultatului analizei mostrelor biologice ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca am consumat cannabis cu o seara inainte, iar ... AdrianMZR AdrianMZR Buna ziua, daca am consumat cannabis cu o seara inainte, iar a doua zi, seara, sunt testat in trafic cu drug-testul, mentionez ca nu merg sub influenta, ... (vezi toată discuția)
Canabis la volan. ce se va întâmpla cu permisul meu, la ce mă pot aștepta? GeorgeMarafet GeorgeMarafet Salut , am foat depistat recent de un filtru al poliției conducând un autovehicul pe drumurile publice sub influența canabisului, Nelamurirea mea e in in ... (vezi toată discuția)