avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua Vă rog să mă ajutați in următoarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua Vă rog să mă ajutați in următoarea situație ...

Bună ziua
Vă rog să mă ajutați in următoarea situație
Am luat provizoriu în chirie o persoană cu intenția (pe care i-am spus-o) să încheiem un contract de închiriere dacă comportamentul va fi normal. Comportamentul chiriașului nu este normal, inclusiv nu platește chiria. Cum pot să-l evacuez dacă nu vrea sa plece?
Mulțumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Varianta legala este procedura speciala a evacuării,procedura care se judeca în câteva luni spre deosebire de alte acțiuni judiciare care durează ani.Varianta cu opritul utilităților,schimbarea yalei nu este recomandata deoarece chiriașul va poate formula o serie de plângeri penale pt a va sicana..Discutați cu un av..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract apartament expirat, chiriasul nu vrea sa plece Gheorghe_Ionita Gheorghe_Ionita Contract apartament expira la sfarsitul lunii Iulie , chiriasul locuieste in alt judet, dar are mobila in apartament. Nu mai plateste de 1 luna si refuza orice ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am un imobil( o casa) data în chirie. contractul ... gabrielagaburici gabrielagaburici Buna ziua. Am un imobil( o casa) data în chirie. Contractul este făcut cu o persoana juridică ( o firma) pe o perioadă de 1 an, cu posibilitatea de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am un apartament dat în chirie și nu pot scăpa de ... tiberius1977 tiberius1977 Buna ziua Am un apartament dat în chirie și nu pot scăpa de actuali chiriași prin metoda amiabila de câteva luni Am înțeles că poliția nu se implica ... (vezi toată discuția)