avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Am un apartament dat în chirie și nu pot ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Am un apartament dat în chirie și nu pot scăpa de ...

Buna ziua
Am un apartament dat în chirie și nu pot scăpa de actuali chiriași prin metoda amiabila de câteva luni
Am înțeles că poliția nu se implica și că am nevoie de executor in această privință
As dori sa va intreb care sunt procedurile legale de a face rost de o hotărâre judecătorească și de executor in condițiile legii
Mar interesa punct cu punct sa nu mă tot plimb între instituții
Cu stima!!!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:42, 29 Noiembrie 2020
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cine are probleme juridice merge la avocat conform legii si avocatul se va ocupa.de caz urmând ca partea adversa sa fie obligata sa va plătească avocatul la final.
Mergeti la executor si vedeti ce zice dupa ce vede actele.
Daca nu aveti acte mergeti la avocat.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Astfel cum v-a îndrumat și colegul meu, cel mai indicat ar fi să apelați direct la persoane specializate in acest domeniu (respectiv, avocat, executor).
Dvs. trebuie să demarati o actiune in evacuare impotriva chiriașilor (pe drept comun sau pe procedura specială, in functie de ce vă recomandă avocatul în baza inscrisurilor pe care i le prezebtati)
Vă recomand să optati pentru o consultanță juridică, ce poate fi inclusă drept cheltuieli de judecată și ulterior dedusă.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil',binevoitori"or să vă sfătuiască să opriți utilitățile sau să schimbați yala.Astfel de solutii nu sunt recomandate, pt a va sicana chiriașii va vor face plangeri penale.Obtineti o hotărâre judecătorească de evacuare nu durează mult iar cheltuielile cu onorariu av si executare silita.le puteti recupera de la chiriași.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuarea chiriasilor lucian1986 lucian1986 Buna ziua .Am cumparat o casa cu chiriasi si in luna Mai li se expira contractul dar se pare ca nu vor pleca de buna voie ,Vroiam sa stiu daca la expirarea ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc - procedura severinvlad severinvlad Buna ziua, In urma cu un an am actionat in instanta un rau platnic si dupa un an avem in sfarsit o hotarare judecatoreasca favorabila. Proprietar este ... (vezi toată discuția)
Cum procedez sa scot o persoana din imobilul meu dupa ce a fost luat in spatiu(i-am facut acte)? roby0 roby0 Am acceptat sa i-au in spatiu o persoana straina pentru ca acesta sa isi poate face acte de sedere in tara si sa poata deveni cetatean roman. Au aparut unele ... (vezi toată discuția)