avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua !va rog sa mă sfătuiți ce trebuie sa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua !va rog sa mă sfătuiți ce trebuie sa fac, sunt ...

Bună ziua !va rog sa mă sfătuiți ce trebuie sa fac ,sunt in proces de divorț cu soțul și mașină este la el ,care este înscrisă pe numele meu ,eu având pensie de handicap și sunt scutită de niște plati pentru aceasta mașină ,eu nu vreau sa mai fie înscrisă pe numele meu,ce trebuie sa fac ca el sa își înscrie mașina pe numele lui ,și eu să nu mai am nici o treabă cu aceasta mașină?Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Ioana . , utilizator 21:17, 15 Mai 2025
Partajul este solutia. Incercati amiabil.
Doamna avocat ,până la partaj nu se poate face ceva ,k el sa înscrie mașina sa fie pe numele lui ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj datorii Crown Crown Redeschid acest subiect pentru ca nu am gasit un raspuns care sa imi raspunda la intrebarile mele si va rog pe aceasta cale sa ma sfatuiti. Sunt divortata de ... (vezi toată discuția)
Divort si plata pensiei alimentare melinaR melinaR Buna seara am si eu citeva intrebari ,in urma cu un an prietena mea s-a despartit de sot ,adica a dat o afara din casa oprind copilul la el ,Cei doi au ... (vezi toată discuția)
Inregistrare masina persoana fizica la administratia fiscala smile2violeta smile2violeta Buna ziua, as dori sa stiu din punct de vedere legal (eventual numarul si articolul de lege) prin care o masina trebuie inscrisa la administratia financiara ... (vezi toată discuția)