avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Am nevoie de răspunsuri cu privire la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Am nevoie de răspunsuri cu privire la indemnizația ...

Bună ziua! Am nevoie de răspunsuri cu privire la indemnizația de creștere copil. Urmează să nasc în septembrie 2025. Sunt înscrisă la facultate de frecvență, dar am și lucrat în această perioadă cu contract de muncă timp de 18 luni. Ultima lună de contract a fost februarie 2025.
Deci din cele 24 de luni anterioare nașterii copilului eu am lucrat fix cele 18 luni, iar cele 6 luni rămase am fost doar studentă.
Cum se calculează indemnizația în această situație??
Mulțumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:54, 15 Mai 2025
Postati exact perioada lucrata , de la ... pana la ....; perioada de facultate ......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt studenta in ultimul an de facultate si insarcinata, am dreptul la somaj? elenaboboc91 elenaboboc91 Sunt studenta in anul III de facultate la zi si urmeaza sa dau licenta. Sunt de asemenea insarcinata si urmeaza sa nasc in septembrie. Am dreptul la somaj dupa ... (vezi toată discuția)
Indemnizație pentru mamă studentă. Elenaioana18 Elenaioana18 Sunt studentă în anul 3 de facultate, cu învățământ la zi, urmând să îmi dau licența pe 3 iulie. În luna septembrie, cam în jurul datei de 20, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am rămas însărcinată în iulie și am început ... Irina.stroe.14 Irina.stroe.14 Buna ziua Am rămas însărcinată în iulie și am început o postliceală in septembrie ,sunt șanse să pot beneficia de indemnizație de creștere copil ... (vezi toată discuția)