avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Am o problema legata de o comanda plasata
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Am o problema legata de o comanda plasata

Bună ziua, am o problema legata de o comanda plasata, firma este neplatitoare de TVA, când am plasat comanda nu am stiut ca firma respectiva este din Cehia site-ul și tot ce este pe acesta fiind în română, din ce mi sa spus de la contabilitate ar fi trebuit să am un cod TVA valabil înainte sa plasez comanda. Ma poate lamuri cineva care sunt consecințele și pașii pentru a remedia acest lucru?
Mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 16 Mai 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cumparare/revanzare online firma neplatitoare tva iulian0507 iulian0507 buna ziua, vrem sa facem o firma neplatitoare de tva , unde sa re-vindem produse cumparate de pe un alt site unde avem un discount. singurul document al ... (vezi toată discuția)
Tva in regim dropshipping pentru romania StefanRad StefanRad Buna ziua! Detin o firma neplatitoare TVA si as dori sa fac dropshipping direct din china in Romania si am cateva nelamuriri in privinta platii TVA-ului pentru ... (vezi toată discuția)
Facturare catre sua-cu tva sau fara? oanalumi oanalumi Am efectuat un transport de marfa pe ruta Ungaria - Romania, firma noastra fiind din Romania si platitoare de TVA. Clientul care ne-a emis aceasta comanda este ... (vezi toată discuția)