Numai ca ITPul nu-l pot face pana nu mi se returneaza Certificatul de inmatriculare
pentru ca alta persoana nu ii poate face ITPul si nu poate circula cu ea)
 latka 
	    	Utilizator

latka 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 amarianaro	                   

ITP Auto
Daca fiului meu i s-a retinut carnetul si Certificatul de inmatriculare pentru depasirea termenului de valabilitate ITP, inseamna ca aceasta masura ... (vezi toată discuția)
	                    amarianaro	                   

ITP Auto
Daca fiului meu i s-a retinut carnetul si Certificatul de inmatriculare pentru depasirea termenului de valabilitate ITP, inseamna ca aceasta masura ... (vezi toată discuția)

Paulj	                   

Am ITP expirat pe 14 Septembrie ?
1. Daca aduc mașina pe platforma in Noiembrie sunt probleme pentru a face ITP UL ? Risc vreo amenda ?
2. Exista un ... (vezi toată discuția)
	                    Paulj	                   

Am ITP expirat pe 14 Septembrie ?
1. Daca aduc mașina pe platforma in Noiembrie sunt probleme pentru a face ITP UL ? Risc vreo amenda ?
2. Exista un ... (vezi toată discuția)

remus39	                   

sunt in afara tarii cu o masina a carei ITP a expirat si vreau sa stiu daca agentul vamal poate restrictiona intrarea in tara a autovehicului,sau poate creea ... (vezi toată discuția)
	                    remus39	                   

sunt in afara tarii cu o masina a carei ITP a expirat si vreau sa stiu daca agentul vamal poate restrictiona intrarea in tara a autovehicului,sau poate creea ... (vezi toată discuția)