Buna ziua! Va Rog sa ma ghidati ce pot face in urmatoarea situatie:
Apartin de o asociatie de locatari care in ultimele luni de cand a ramas fara presedinte au Inceput sa umfle facturile in ultimele 3 luni motivand pierderi. Eu consum 3 MC si ei Imi bagã cate 6-7 in plus ca pierderi. Pe langa acest fapt nu afiseaza lista de plata de mai bine de un an, motiveaza CA n au presedinte nici instalator, banui CA nici citirea apometrelor generale de scara nu o fac. Recent mi au zis ca au fost preluati de o anumita firma . Activitatea asociatiei vad CA SE rezuma doar la casierie. Ce rol.are aceasta firma ?? Ma pot plange lor de aceasta situatie si de lipsa de transparenta?
Alta treaba Este CA sunt in urma cu 2 luni cu informarea PTR a sti CE am de plata, adica ei is actualizati acum 2 luni cu CE am de plata la ei desi eu le.trimit lunar citirea. Le am zis ca am sa monitorizez apometrul de scara avand in vedere CA suntem 2 apartamente care mai suntem pe asociatie (ceilalti au apa trasa separat) si sa comparam diferentele fata de apometrele din apartamente. Ce pot face in continuare ptr a primi lista de plata la zi, stiu CA sunt obligati sa o afiseze lunar, deci CE pot face?
Dacă îi acordați un salariu de cca o mie euro net, să vedeți înghesuială! Cereți suport de la biroul specializat al primăriei. Asociația dvs devine din ce in ce mai puțin legală