avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... As dori sa aflu unde se afla arhiva ROMPROIECT ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

As dori sa aflu unde se afla arhiva ROMPROIECT Bucurest ...

Buna ziua,
As dori sa aflu unde se afla arhiva ROMPROIECT Bucurest - Institut specializat in proiectare si studii pentru constructii in strainatate - perioada 1988-1989, pentru eliberarea unei adeverinte de vechime in munca. Adresa institutului cred ca a fost Calea Grivitei 6-10.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:59, 19 Mai 2025
Intrebati aici
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma desfiintata. cum aflu unde are arhiva pentru a obtine documente necesare pensionarii? aureliao2015 aureliao2015 Buna seara As dori sa aflu de unde obtin o adeverinta privind vechimea in munca, necesara la dosarul de pensionare, daca firma respectiva si-a incetat ... (vezi toată discuția)
Adeverinta Anghelache Florina Anghelache Florina In perioada noiembrie 1988-iunie1990, am lucrat la institutul de proiectari CCSITUIATF Bucuresti (de pe Calea Grivitei) ca inginer proiectant. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)
.recuperare carte munca val55ro val55ro Buna ziua. Sunt plecat oficial in vara lui 1989 din Romania in Spania.La plecare a trebuit sa las cartea de munca si mi s-a eliberat o adeverinta. Acum sunt ... (vezi toată discuția)