avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, am o problema cu fatada exterioara a unuia ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, am o problema cu fatada exterioara a unuia din balcoanele ...

Buna ziua, am o problema cu fatada exterioara a unuia din balcoanele apartamentului aflat la etajul 2, au inceput sa cada placile decorative aplicate de la inceputul constructiei complexului rezidential. Ce obligatii am ca proprietar al apartamentului, si cine va trebui sa efectueze reparatia si sa suporte costurile, eu sau Asociatia de Proprietari?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ibn , utilizator 06:58, 20 Mai 2025
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fatada blocului este parte comuna, prin urmare trebuie sa sesizati asociatia de proprietari. Dvs. veti suporta cota parte din costul reparatiei.
Ultima modificare: Luni, 19 Mai 2025
latka, utilizator
Multumesc, am facut sesizarea, astept sa vad care sunt urmatorii pasi!
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca blocul mai este in perioada de garantie, executantul. Daca nu, asociatia de proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hidroizolatie terasa balcon saab saab Locuiesc la etajul 9 intr-un bloc de 10 etaje. De multa vreme in balconul meu la fiecare ploaie exista infiltratii. In timp au afectat structura de rezistenta ... (vezi toată discuția)
Probleme infiltratii balcon iulia_ iulia_ buna ziua. am urmatoarea problema s locuiesc la penultimul etaj al unui bloc de 10 etaje. balconul de deasupra nu este inchis sau acoperit. de aceea cu timpul ... (vezi toată discuția)
Plafonul balconului sorinn007 sorinn007 buna ziua locuiesc intr-un bloc din sectorul 3, la etajul 9. La fiecare ploaie apa se infiltreaza prin plafon (prin marginea din exterior datorita gaurilor ... (vezi toată discuția)