avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua.Va rog frumos,am si eu o intrebare legata de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua.Va rog frumos,am si eu o intrebare legata de mentiuni ...

Buna ziua.Va rog frumos,am si eu o intrebare legata de mentiuni negative inscrise in cazierul FISCAL. Vreau sa stiu daca simpla existenta a unei hotarari judecatoresti de executare silita(prin care se dispune executarea silita prin poprirea unor viitoare venituri salariale), face ca sa apara in cazierul fiscal anumite mentiuni care ma pot afecta, negativ, in situatiile in care mi se solicita un cazier fiscal. Si mai vreau sa stiu daca aceste mentiuni negative sunt facute in cazierul fiscal chiar si numai pt simpla existenta a hotararii judecatoresti de executare silita, SAU daca aceste mentiuni negative apar DOAR daca executarea silita prin poprirea salariului a inceput deja in mod efectiv. Si in lumina acestor intrebari, vreau sa stiu daca simpla existenta a unei asfel de hotarari judecatoresti de executare silita (inca nepusa in practica prin poprirea efectiva a salariului), imi poate afecta cazierul FISCAL, in asa fel incat sa nu pot primi de la Primarie Atestatul pt administrator bloc(in conditiile in care pt eliberarea acestui atestat se solicita si cazierul FISCAL. Va multumesc mult si astept raspuns. Buna ziua!

Alte discuții în legătură

Buna ziua. va rog frumos, am si eu aceste intrebari: 1)atestatul ... Pop Nika Pop Nika Buna ziua. Va rog frumos, am si eu aceste intrebari: 1)Atestatul de administrator condominii se da si simplelor persoane fizice(care NU au PFA sau SRL)?; 2) ... (vezi toată discuția)
Amenda neplatita firma sertar sertar am o amenda neplaita la jandarmeri.. si vreau sa imi fac un srl.. trebuie platita amenda inainte ?? (vezi toată discuția)
Poprire abuziva cont bancar-implicatii si solutii Artigas Artigas Va salut, In urma unui conflict cu casa de asigurari de sanatate,aceasta mi-a constituit ilegal un titlu de creanta,cu toate ca C.N.A.S a stabilit ca nu ... (vezi toată discuția)