avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. Va rog frumos, am si eu aceste intrebari: ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. Va rog frumos, am si eu aceste intrebari: 1)Atestatul ...

Buna ziua. Va rog frumos, am si eu aceste intrebari: 1)Atestatul de administrator condominii se da si simplelor persoane fizice(care NU au PFA sau SRL)?; 2) Cazierul FISCAL FARA INSCRIERI DE DATORII se poate obtine chiar si daca exista o hotarare judecatoreasca de incuviintare a unei executari silite asupra veniturilor salariale viitoare? (chiar daca deocamdata nu a fost pusa in practica executarea silita prin poprire salariala?) ? Sau simpla existenta a acestei hotarari judecatoresti inscrie automat in cazierul FISCAL faptul ca persoana datoreaza respectiva creanta?; 3) O persoana fizica isi poate infiinta un SRL, adica poate obtine un cazier FISCAL fara probleme,pt a infiinta un SRL, chiar daca are acea creanta , pt care exista o hotarare judecatoreasca de executare silita prin poprirea viitoarelor venituri salariale?(adica in situatia explicata anterior la intrebarea nr 2)? Va rog frumos astept raspunsuri corecte cat mai
curand! Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Buna ziua.va rog frumos,am si eu o intrebare legata de mentiuni ... Pop Nika Pop Nika Buna ziua.Va rog frumos,am si eu o intrebare legata de mentiuni negative inscrise in cazierul FISCAL. Vreau sa stiu daca simpla existenta a unei hotarari ... (vezi toată discuția)
Popriri din salar carasclaudiu carasclaudiu Buna ziua. Daca ptrintr-o sentinta judecatoreasca am de primit o suma (taieri de salarii ilegale) aferenta anului 2010, iar momentan am o poprire care a fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu myryam myryam Buna ziua,am o intrebare : daca o persoana nu are bunuri,conturi bancare sau alte venituri pe numele lui si nu poate fii executat silit pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)