avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Control activitate Asociatire de Proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Control activitate Asociatire de Proprietari

La un moment dat, vechiul presedinte si vechiul administrator au solicitat schimbarea. S-a ales un comitet nou în care pe lînga fosti membri am fost inclus si eu. Administrator a fost adus de la primarie.Fostul vicepresedinte a devenit presedinte.S-a luat în primire o suma de bani care nu se stie ce reprezinta, pentru ca registrul de casa nu a fost completat în ultimii aproape doi ani. Deasemeni s-a constatat ca impozitele dpe salarii desi s-au încasat de la locatari nu au fost depuse. In adunarea generala s-a votat sa se faca scrisoare la politie pentru clarificarea lucrurilor. Dar vechii membri ai comitetului au decis într-o sedinta separata sa acopere lucrurile. Ce se poate face ? Cine are obligatia sa verifice asociatiile de proprietari ?
Multumesc anticipat pentru orice sfat.
Andreescu Adrian
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 18:51, 6 Noiembrie 2006
Exista un compartiment in primarie care se ocupa cu asociatiile de proprietari.
este adevarat ca primaria poate controla dar nu poate da si sanctiuni.
Daca aveti posibilitatea puteti solicita o expertiza contabila sau un cenzorat amanuntit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control activitate asociatire de proprietari aia_40 aia_40 La un moment dat, vechiul presedinte si vechiul administrator au solicitat schimbarea. S-a ales un comitet nou în care pe lînga fosti membri am fost inclus ... (vezi toată discuția)
Functia de vicepresedinte si secretar aecobob aecobob Buna ziua Va rog sa ma lamuriti ce presupune, practic, functia de vicepresedinte la o asociatie de proprietari in afara de specificatia de la Art.21(3) : ... (vezi toată discuția)
Demiterea administratorului angelica82 angelica82 Buna seara.Locuiesc pe o scara de bloc cu 43 aparatmente.Din cauza unor neregului sesizate de mai multi vecici si din cauza unor salarii colosale pe care ... (vezi toată discuția)