avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca este necesar ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca este necesar eliberarea ...

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca este necesar eliberarea unei adeverinte de vechime in perioada cand este trecut in cartea de munca si salariatul nu a beneficiat de alte sporuri suplimentare sau benficii.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:41, 20 Mai 2025
S-a comentat deja aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
Nu este necesara eliberarea unei adeverinte de vechime, in situatia descrisa de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de vechime romtelecom. bună ziua, am și eu o întrebare : vreau să obțin o adeverință ... Doinaho Doinaho Bună ziua, Am și eu o întrebare : Vreau să obțin o adeverință de vechime cu toate sporurile pentru dosarul de pensie de la angajatorul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am lucrat 20 ani în tipografie galați pana în ... Madeleine Mary Madeleine Mary Bună ziua, am lucrat 20 ani în tipografie Galați pana în 2000 când am întrat în șomaj. În cartea de munca nu au fost trecute sporurile și nici ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, este necesara adeverinta pentru sporuri, perioada ... Didita Felicia Didita Felicia Bună ziua, Este necesara adeverinta pentru sporuri, perioada 1992 -2001? -dacă sunt trecute procentele in CM -în CM am trecut salariul brut,la care s-au ... (vezi toată discuția)