avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... E-MAIL PRIVIND INCALCAREA DREPTURILOR DE AUTOR
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

E-MAIL PRIVIND INCALCAREA DREPTURILOR DE AUTOR

Buna ziua! Pe data de 19Mai am primit un email de la aceasta adresa
jeffamador675@gmail.com, cu acest titlu dubios ''Raportirinen o phagipe e intelektualno barvalipasko'', iar in el se mentioneaza: AVERTISMENT ÎNCĂLCARE A DREPTURILOR DE AUTOR
Data trimiterii: 19/05/2025
Stimate,

Numele contului: dareXart
ID Cont: 649089951859726
Email: ionalexandru17@yahoo.com
Compania noastră, Avocatnet, este reprezentantul legal autorizat de Viral Media ("Deținătorul drepturilor de autor"). Vă trimitem această notificare pentru a vă informa despre o încălcare gravă a drepturilor de autor pe care am detectat-o pe contul dumneavoastră.
DESCRIEREA ÎNCĂLCAREI
Această scrisoare conține dovezi și înregistrări ale verificărilor cu compania de publicitate, inclusiv Facebook și Google. (Menționăm că informațiile dumneavoastră sunt confidențiale și vor fi utilizate doar ca probe în cazul unui litigiu sau proces în instanță)
DOCUMENTE ÎNCĂLCARE
Aceste probe sunt stocate în cazierul judiciar.pdf
CERINȚE DE ÎNCHEIERE
1 Oprirea imediată a oricăror activități de încălcare a drepturilor de autor
2 Găsirea și eliminarea completă a conținutului încălcător
3 Furnizarea unui raport detaliat privind domeniul încălcării
4 Angajament scris de a nu mai încălca
TERMEN DE EXECUTARE: 48 ORE DE LA PRIMIREA NOTIFICĂRII
Cu stimă,
Avocatnet
Firma de Avocat - Protecția Drepturilor de Proprietate Intelectuală
Ideea e ca nu pot accesa acest pdf pentru a vedea probele, initial am crezut ca e un spam sau in orice caz scam ceva cu toate ca nu mi se cer date sau sume dar as vrea sa stiu daca e ceva oficial. Ce pot face mai departe?Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 20 Mai 2025
IonAlexandru17, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
avand in vedere adresa de e-mail de pe care v-au scris, este spam. nu mai incercati sa deschideti atasamentele, este posibil sa contina elemente daunatoare.
Multumesc pt. raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raportare spam/dezabonare irinavasiliu irinavasiliu Buna ziua, In data de 30 iunie a fost a doua oara cand am primit de la Avocatnet e-mail in care am fost anuntata ca am fost dezabonata de la newsletter si ... (vezi toată discuția)
Mail ciudat LuminitaCamelia LuminitaCamelia Buna ziua Am primit urmatorul mail si nu stiu despre ce este vorba: \\"Stimate domnule/doamna, conform legii UI (Utilizatorilor de Internet) aprobata ... (vezi toată discuția)
E-mail-ul este document oficial? ciprianr ciprianr Buna ziua, As dori sa stiu daca exista vreo lege prin care e-mail-ul este considerat document oficial. Multumesc (vezi toată discuția)