avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi

De la 11.00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Reges-Online: Aspecte esențiale privind operarea noului registru și completările necesare 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am depus un document eronat neintentionat la un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am depus un document eronat neintentionat la un concurs de angajare, ...

Am depus un document eronat neintentionat la un concurs de angajare, concurs castigat. M am angajat sunt pe perioada nedeterminata. La dosarul de angajare am depus un document de acelasi tip dar datat dupa data examenului. Am constatat acest luctu luna trecuta. Ar fi necesar sa anunt lacresurse umane privindveroarea din documenttul de concurs? Pare corect sa fac asa. Multumesc

Alte discuții în legătură

Nelamurire... Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Sa presupunem ca o firma angajeaza fara concurs pe post de muncitor necalificat o persoana cu CIM pe perioada determinata, apoi mai incheie inca 2 ... (vezi toată discuția)
Conventii somaj - declaratii eronate nicollec nicollec Buna seara. Am urmatoarea problema: am incheiat cu somajul o conventie pt facilitate angajare persoane peste 45 ani - art 86 L76/2002.Am depus corect timp de ... (vezi toată discuția)
Sesizare concurs post public Morera Morera Bună ziua, În urma cu o lună, aproximativ, am văzut un concurs pentru un post la un muzeu. M-am înscris, am trecut de proba dosarelor, la fel ca și ... (vezi toată discuția)