avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copilul major care primeste indemnizatia de la un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copilul major care primeste indemnizatia de la un parinte pt ...

Copilul major care primeste indemnizatia de la un parinte pt intretinere fiind student, poate da o declaratie notariala ca este de acord sa primeasca banii in contul celuilalt parinte? Este legal?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Oricum, așa ceva nu ar trebui făcut pe o înțelegere verbală. Să se ducă copilul major cu tatăl la notar și să-i dea procură că acesta are dreptul să-i încaseze pensia de întreținere și să o administreze. Apoi să vă pună la dispoziție un duplicat al procurii emis de notarul public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere 2 copii pompilias pompilias Fiul meu are 11 ani.Pensia primita de la tatal sau este de 16,5%. Tatal sau mai are un copil de 3 ani pe care il creste si care locuieste cu el si caruia ii ... (vezi toată discuția)
Pensia de întreținere pentru copil major AlexaAdi AlexaAdi Buna ziua as dori sa stiu daca pot sa ii cer fostului sot eu sau fiul meu prin instanta sa vireze bani in contul fiului meu odata cu cerere de mărire a ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara - schimbarea destinatarului frezie frezie am o fetita , de 17 ani , careia ii platesc pensie alimentara ,banii ii trimit postal .Pana la aceasta data banii ii puneam pe numele fostei sotii , dar acum ... (vezi toată discuția)