avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă salariul întreg se virează în data de 30 a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă salariul întreg se virează în data de 30 a lunii și ...

Dacă salariul întreg se virează în data de 30 a lunii și eu mai lucrez și în 31 fiind și sâmbătă , angajatorul când trebuie să-mi plătească aceea zi ?
Ultima modificare: Marți, 20 Mai 2025
Andriubb, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:28, 20 Mai 2025
La urmatorul salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca in zilele libere national in weekend. ciprian2097 ciprian2097 Buna seara, In cazul in care trebuie sa muncesc pe data de 30 noiembrie, respectiv 1 decembrie, acestea fiind zile libere nationale, este angajatorul ... (vezi toată discuția)
Urgent,va rog frumos am nevoie de ajutorul vostru!!! carmen_pitesti carmen_pitesti Buna ziua,am nevoie urgent de ajutorul vostru,va rog frumos. Lucrez la un supermarket din Pitesti,cu un program in cursul saptamanii impartit in doua ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare... Arvwen Arvwen Firma la care lucrez ne-a schimbat programul de lucru , cu toate ca in CIM durata timpului de munca este precizata 8h/zi - 40 ore /saptamana , ei ne obliga sa ... (vezi toată discuția)