avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara! Caut si eu spijin in rezolvarea urmatoarei ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara! Caut si eu spijin in rezolvarea urmatoarei situatii: ...

Buna seara! Caut si eu spijin in rezolvarea urmatoarei situatii: am avut credit ptr nevoi personale la o banca si a fost preluat in nov 2024 de Patria Bank, Am fost notificata despre acest aspect iar din nov pana in prezent am platit rata prin transfer bancar intru-un cont tehnic la Patria Bank(cont comunicat de ei) deoarece nu am cont curent la ei. Sapt trecuta am facut refinantare a creditului de la Patria de la o alta banca, suma datorata a fost virata cu ordin de plata conditionat de catre banca. Am sunat sa verific daca banii sunt in cont si mi s-a spus ca banii sunt in cont dar nu vor sa inchida creditul daca eu nu ma prezint in banca sa fac o cerere. Banca este la 100 km distanta de mine, i-am rugat sa trimit cererea online sau prin posta si nu sunt deacord, cu mentiunea ca daca nu ma prezint la sediu iin 3 zile mi trimit banii inapoi. Ce pot sa fac in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 19:26, 21 Mai 2025
Buna ziua

Verificati in contractul de credit cum anume trebuie depusa cererea de rambursare anticipata.

La unele banci acest lucru se poate face online, dar majoritatea solicita prezenta fizica in sucursala pentru semnarea cererii.

Daca asta e cazul dvs nu aveti ce face, trebuie sa mergeti personal la banca sau sa faceti o imputernicire notariala unei persoane care poate face lucrul asta pt dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refinantare credit adela_op adela_op Va rog sa ma ajutati si pe mine in legatura cu un credit In luna 11.2010 am efectuat o refinantare de credit la Banca1, la care deja aveam un credit. Cu ... (vezi toată discuția)
Poprire prin exsecutare silita Szyoikaarpad Szyoikaarpad Am făcut contestația la ex.silita la judecătoria.unde aparțin.subiectul este.în 2006 am luat un credit de la BRD.iar în 2007 la-m achitat printr-o ... (vezi toată discuția)
Dosar de refinantare, dar nu am ridicat suma alexandru andra alexandru andra Am un coleg care se confrunta cu aceasta problema: Am depus documente pentru a sti daca ma incadrez pentru o refinantare la o banca unde as mai avea de ... (vezi toată discuția)