avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cetatean Marocan care a obtinut avizul de munca pt o ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cetatean Marocan care a obtinut avizul de munca pt o firma din ...

Cetatean Marocan care a obtinut avizul de munca pt o firma din romania , am depus la aambasada documentele pt viza ,dintr-o eroare am incarcat alt contract de munca si ne-a respins viza . As dori contestatia respingerii vizei din cauza unui erori umane . unde si cum pot contesta viza? pe documentul de respingere imi acorda 30 zile pt contestatie, am trimis email la ambasada dar nu am primit nici un raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:40, 21 Mai 2025
1. Decizia autorităților române competente prin care se refuză acordarea vizei poate fi contestată în condițiile Legii contenciosului administrativ nr. 554/2004, cu modificările și completările ulterioare.

2. Înainte de a se adresa instanței de contencios administrativ competente, persoana care se consideră vătămată într-un drept al său ori într-un interes legitim printr-un act administrativ individual care i se adresează trebuie să solicite autorității publice emitente sau autorității ierarhic superioare, dacă aceasta există, în termen de 30 de zile de la data comunicării actului, revocarea, în tot sau în parte, a acestuia.

Contestatia se va depune la autoritatea care a emis decizia de respingere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen solutionare contestatie raport de control Nata88 Nata88 Buna ziua, In cat timp se raspunde/solutioneaza o contestatie la un raport de control al casei de asigurari de sanatate, dupa prevederile legale? Un raport ... (vezi toată discuția)
Unde pot sa contest o decizie a agentiei judetene de plati? GabiM26 GabiM26 Tatal meu a obtinut o decizie favorabila in instanta bazata pe articolul 11 Decret-Lege nr. 118/1990 care spune: \\\\\\"persoanele care fac dovada, prin ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea plangerii prealabile Adriana B Adriana B este obligatorie plangerea prealabila la atacarea unui act administrativ privind eliberarea din functie (dispozitia de primar) ? (vezi toată discuția)