avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Va rog sa îmi spuneți cum pot proceda în ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Va rog sa îmi spuneți cum pot proceda în acest ...

Buna ziua! Va rog sa îmi spuneți cum pot proceda în acest caz: am lucrat printr.o agenție Slovaca 6 ani ; ieri mi.au trimis un document prin email in care se specifica perioada lucrata la acea agenție Slovaca.Pot folosii acel document pt adăugarea celor 6 ani la contribuția pt pensie? Este in lb slovaca,trebuie tradus la notar? mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:40, 22 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Originalul plus traducerea in limba romana se depune la CJP cu adresa, nr. de inregistrare/ data.
Posibil, sa fie nevoie de documentul scris, in orginal (il puteti primi prin posta), semnat si stampilat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este necesar să solicitați instituției competente din Slovacia să transmită în România, în copie certificată pentru conformitate cu originalul, documentele din care să rezulte perioadele de activitate , în vederea stabilirii drepturilor de pensie, în conformitate cu prevederile regulamentelor europene din domeniul coordonării sistemelor de securitate socială.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura intocmita in franta - traducere sau original? alexmanu2012 alexmanu2012 Va fi necesara intocmirea unei procuri pentru insotire minor de catre un singur parinte pt. a fi folosita la iesirea din tara . Parintele care va intocmi ... (vezi toată discuția)
Traducere autorizata Hannahjoy Hannahjoy Documentele traduse de catre tarducatorul autorizat de MJ, trebuie sa contina stampila si semnatura traducatorului si incheierea de traducere sau si vreun ... (vezi toată discuția)
Traducator autorizat spaniola - traduceri catalana RebekkaZ RebekkaZ Salut! Am incercat sa gasesc informatii pe internet despre ce urmeaza sa intreb, insa am ametit de tot #-o Printre altele, sunt si traducator autorizat pe ... (vezi toată discuția)