avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod caen
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod caen

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu o parere despre urmatoarea speta: o firma ce se ocupa cu vanzarea de materiale de constructie pt acoperisuri are incheiat cu o alta firma contract de intermediere in urma caruia cealalta firma se ocupa cu gasirea clientilor si vanzarea de materiale, mentionez ca aceasta firma nu cumpara materilaele pe firma ei ci prima firma factureaza direct catre clienti.Firma emite doar o factura de comision intermediere la finalul lunii.Intrebarea este ce cod caen ii trebuie firmei care gaseste clientii si comanda materialele de la prima firma?
Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 23 Mai 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:54, 27 Mai 2025
Activitatea se numește intermediere in comertul cu.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize material lemnos sfarghiuelena sfarghiuelena Buna seara. Va rog sa-mi spuneti daca pt. o firma nou infiintata cu cod caen 4613(intermedieri in comertul cu material lemnos si materiale de constructii) ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru comert cu termopan si altele plummy plummy Trebuie sa deschid o societate comerciala care urmeaza sa faca comert cu ridicata (numai pe facturi, cu persoane juridice) cu materiale de constructii, in ... (vezi toată discuția)
Vanzare directa M3gara M3gara Buna ziua, Mi-am deschis o firma cu caen - Comert cu ridicata al materialului lemnos si a materialelor de constructie si echipamentelor sanitare prin care ... (vezi toată discuția)