avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copil Bună ziua,am o fetiță în vârstă ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copil Bună ziua,am o fetiță în vârstă de 5 ani ...

Custodie copil
Bună ziua,am o fetiță în vârstă de 5 ani și 5 luni,în prezent în urma procesului de custodie fetița mea are domiciliul stabil la tata,tatăl fetiței mele duce fetița la părinți mei,bunici materni deoarece se înțeleg bine doar ca acolo fetei mele îi se aplică rele tratamente,la vârsta de 5 ani fetița mea are 14 kg,este plină de păduchi și pe lângă asta îi se vorbește foarte urat din partea bunicilor materni,programul de vizita nu îl pot respecta deoarece tatăl fetei nu îmi permite,eu și la ora actuală după ani de zile de când ne-am despărțit de teama fac atacuri de panică în prezența lui și de aceea evit contactul direct cu acesta,oare ce pot face să scot copilul din acel mediu ?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:15, 26 Mai 2025
Buna ziua, actiune in instanta pentru custodie si stabilire domiciliu la dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia unui copil minor... ella_80 ella_80 Cum pot proceda pentru a obtine custodia fiicei mele in varsta de 5 ani? De 4 ani fata locuieste cu bunica din partea tatalui acesta nefiind tatal ei ... (vezi toată discuția)
Custodie fetita mariusnegrau27 mariusnegrau27 buna ziua am si eu o problema cu fosta concubina cu care am stat cinci ani inpreuna si avem o fetita inpreuna mama fetitei in trei ani de cand neam despartit ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine custodia minorului mahonu mahonu am stat in concubinaj am o fetita de 5 ani nu am vazuto de 3 ani dar am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila unde am drept de vizita al minorei ... (vezi toată discuția)