avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dacă chiriașul nu își plătește chiria și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dacă chiriașul nu își plătește chiria și întreținerea, ...

Dacă chiriașul nu își plătește chiria și întreținerea, proprietarul poate schimba broasca de la ușa
Cel mai recent răspuns: Silvy93 , utilizator 15:17, 23 Mai 2025
Are contract?
Sa îl citească.
Soluția legala este evacuarea prin instanta.Pt haiducie(oprire utilități,schimbarea yalei)exista și varianta suporterii unor neplăceri plângeri penale pt scanare etcetc.
Pentru haiducie înțeleg,dar cine îl înțelege pe proprietar?.Daca outeti răspunsuri in baza legilor existente.O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua vă rog să mă ajutați in următoarea situație ... dobrote46@yahoo.com dobrote46@yahoo.com Bună ziua Vă rog să mă ajutați in următoarea situație Am luat provizoriu în chirie o persoană cu intenția (pe care i-am spus-o) să încheiem un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am un imobil( o casa) data în chirie. contractul ... gabrielagaburici gabrielagaburici Buna ziua. Am un imobil( o casa) data în chirie. Contractul este făcut cu o persoana juridică ( o firma) pe o perioadă de 1 an, cu posibilitatea de ... (vezi toată discuția)
Contract apartament expirat, chiriasul nu vrea sa plece Gheorghe_Ionita Gheorghe_Ionita Contract apartament expira la sfarsitul lunii Iulie , chiriasul locuieste in alt judet, dar are mobila in apartament. Nu mai plateste de 1 luna si refuza orice ... (vezi toată discuția)