avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Refuzul incasarii impozitului pe teren, desi sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refuzul incasarii impozitului pe teren, desi sunt proprietar si detin extras de carte funciara

Buna ziua! Detin extras de carte funciara pe o suprafata de teren pe legea 18/1991! Compartimentul ,,TAXE SI IMPOZITE" , refuza sa-mi incaseze impozitul pe acest teren, pe motiv ca persoana care a folosit acest teren , inainte ca eu sa devin proprietar , a depus o declaratie pe proprie raspundere ca este al lui! Am facut o adresa in atentia primarului , la care am atasat extrasul meu de carte funciara si cererea de respingere de la OCPI a persoanei in cauza si astept raspuns! Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Viorica Viorel , utilizator 12:23, 30 Iulie 2025
Asteptati raspunsul primariei. Dupa caz, puteti deschide actiune in contencios administrativ impotriva primariei in baza legii nr. 554/ 2004.

POPA GHEORGHE a scris:

Asteptati raspunsul primariei. Dupa caz, puteti deschide actiune in contencios administrativ impotriva primariei in baza legii nr. 554/ 2004.

Mulțumesc frumos!
Mulrumesc frumos!
Ultima modificare: Miercuri, 30 Iulie 2025
Viorica Viorel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formalități demolare casă veche. bună ziua. În anul 2016, în urma unei hotărâri judecătorești ... fruntela fruntela Bună ziua. În anul 2016, în urma unei hotărâri judecătorești definitive, soțul meu a devenit proprietarul casei părintești, casă construită în ... (vezi toată discuția)
Actiune rectificare titlu proprietate danutelu danutelu Detin un titlu de proprietate pentru un teren si in registru agricol figurez cu o suprafata mai mare decat in titlu. Pot formula o actiune pentru rectificare ... (vezi toată discuția)
Cadastru pe teren mai mare decat in acte . bogdanaaa bogdanaaa Buna ziua . Dețin două titluri de proprietate în provincie . Un titlu cuprinde 1200 mp și este clasificat curți construcții ,are o casa bătrânească ... (vezi toată discuția)