avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua, În contextul unei proceduri judiciare, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua, În contextul unei proceduri judiciare, mă ...

În contextul unei proceduri judiciare, mă aflu într-o situație în care asociația de proprietari m a dat în judecată nu am venituri, iar familia mea se confruntă cu dificultăți financiare. Aș dori să știu dacă pot beneficia de ajutor public judiciar, respectiv de asistență juridică gratuită sau avocat din oficiu, în aceste condiții.

De asemenea, aș dori să aflu care sunt pașii pentru depunerea unei astfel de cereri și ce documente trebuie să anexez.

Mulțumesc anticipat pentru răspunsurile și informațiile oferite.

Cu stimă,
Maria.
Buna ziua,
Puteti achita debitul esalonat, daca veti dori sa beneficiati de asistenta juridica gratuita, faceti o cerere, la Barou, atasand dovada veniturilor, precum si orice alt inscris prin care lamuriti situatia dumneavoastra financiara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de ajutor public judiciar marusca marusca Vecina mea se confrunta cu urmatoarea problema: are o pensie de 400 ron ,nu mai are are nici un alt venit si o restanta la intretinere de 1400 ron la ... (vezi toată discuția)
Avocat pentru recurs io_io io_io Partea vatamata intr-un dosar penal poate cere la al doilea termen un avocat din oficiu?Cum se face dovada lipsei mijloacelor materiale pentru angajare ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru ContSters79057 ContSters79057 As dori sa stiu in ce situatii se poate solicita reducerea taxei de timbru, aceasta urmand a fi in jur de 7000 lei , iar eu in acest moment nu ... (vezi toată discuția)