avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Șomajul actual este considerat perioada contributivă ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Șomajul actual este considerat perioada contributivă ...

Bună ziua,dacă se poate să-mi răspundeți ( șomajul actual este considerat perioada contributivă sau asimilatăl in Romania și în străinătate UE ?)Mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 23 Mai 2025
Silvy93, utilizator
Cel mai recent răspuns: Silvy93 , utilizator 16:38, 23 Mai 2025
In Romania este stagiu de cotizare contributiv.
Mulțumesc frumos dle Carp ( adică de azi 2 ani care sunt în Italia sunt considerați contributivi?).O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somajul de anul acesta cum se consideră la pensie? Silvy93 Silvy93 Bună ziua,șomajul de anul acesta cum se consideră la pensie ( contributiv sau nu) văzând ca se plăteste Caș?.Multumesc. (vezi toată discuția)
La ce vârsta ar trebui sa ies la pensie? Vasile marcovici Vasile marcovici Buna ziua. Am făcut armata între \'85-\'87. Din ian\'87 pana mai\'87 la atelier lăcătușerie, după care au urmat 10 și jumătate de mina. In ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare_discutie cu dl carp Rosca Marian Rosca Marian Buna dimineata, Revin la discutia avuta cu dl Carp in data de 1 Martie, cu rugamintea de a-mi raspunde la inca o intrebare (nu ma pricep si nu sunt lamurit ... (vezi toată discuția)