avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1564 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vaouchere vacanţă expirate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vaouchere vacanţă expirate

Bună ziua,
Ma confrunt cu urmatoarea situaţie: un salariat al instituţiei la care lucrez a uitat să folosească voucherele de vacanţă şi acestea au expirat. Am contactat firma care a emis voucherele şi reprezentantul acesteia a comunicat că, la solicitatrea instituţiei, valabilitatea acestora poate fi prelungită.
Întrebările mele sunt:
1. Pot apărea probeleme la un eventual control ?
2. Este legal să se facă această prelungire?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:44, 23 Mai 2025
Voucherul de vacanță are perioada de valabilitate de un an de la data emiterii.
Asadar, acestea au o valabilitate de un an de la data emiterii și, din păcate, valabilitatea lor nu poate fi prelungită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voucherele de vacanță - returnare sau nu în caz de demisie? emma_pitoi@yahoo.com emma_pitoi@yahoo.com Sunt pentru anul 2017 sau pentru 2018? In caz de demisie cum procedez le returnez am lucrat tot anul 2017? Multumesc (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta tuilleries tuilleries Buna ziua. Am fost plecata in concediu la Gura Humorului, la pensiunea de 4 stele (asa era afisajul si plata) pentru o saptamana. Rezervarea s-a facut ... (vezi toată discuția)
Problema vouchere de vacanta Victor71 Victor71 Buna seara. Am o problema legata de voucherele de vacanta. In martie 2020 am facut o rezervare pentru un sejur in luna mai la o pensiune din jud. Bacau, ... (vezi toată discuția)