avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Astăzi a căzut grindină cat oul de porumbel, ce ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Astăzi a căzut grindină cat oul de porumbel, ce beneficii am ...

Astăzi a căzut grindină cat oul de porumbel ce benefici am din asigurare
Depinde de tipul de asigurare si ce scrie in aceasta. Asigurarea obligatorie a locuintei nu acopera pagubele datorate caderii de grindina.
Ar trebui sa citiți clauzele/condițiile din contractul respectiv pt a vedea pt ce tip de riscuri sunteți asigurat..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare casa nutzzu nutzzu Buna ziua.Am asigurare la casa ,care cuprinde in riscurile asigurate si ploaia cu grindina.Ieri a plouat cu grindina si azi am observat ca tigla metalica e ... (vezi toată discuția)
Asigurare facultativa pentru avarie centrala electrica anielap anielap Buna ziua, In luna mai mi s-a ars placa electronica a centralei datorita unei scurgeri de apa. Am polita de asigurare de tip facultativa , polita cesionata ... (vezi toată discuția)
Am fost inundata de vecinul de deasupra guinea guinea Am fost inundata de vecinul de deasupra in data de 19.07.2013. Noi nu locuim acolo, suntem plecati din localitate, muncim intr-un alt oras la aprox 700 Km ... (vezi toată discuția)