avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! Fratele meu s-a inscris pt o vacanță in ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! Fratele meu s-a inscris pt o vacanță in Egipt in ...

Bună ziua! Fratele meu s-a inscris pt o vacanță in Egipt in luna ianuarie. Nu s-a înscris direct la agenție, ci intr-un grup de prieteni, acestia ocupându-se de organizare. A achitat inițial un avans de 500 de lei, apoi inca 1500 de lei. Intre timp s-a răzgândit pt că prețul excursiei tot creștea. Acesti bani i-a dat "in mână", printr-un prieten care participă in excursie. Organizatorii nu vor să-i mai dea niciun ban inapoi, spunând ca nu are nicio dovadă si nu are ce sa le facă. Are vreo sansă in instanță dacă are ca dovadă niste conversatii whatsapp și un martor?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:10, 28 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, ar fi înșelăciune.
Iar am văzut o reclama cu fete tinere blonde care merg în Grecia.Vreo 50...

Reclamați cei care vedeți reclama și știți cum sa procedați.
Parca a apărut o poliție a internetului dar nu știu dacă nu cumva nu are doar rol politic.
Statului nu ii pasa dacă sunt păgubiți cetățenii săi.
Statul este interesat diar sa își pagubeasca cetățenii săraci luând bani de la săraci, de la toto săracii ca sunt zeci de milioane...

București 2025
Ultima modificare: Miercuri, 28 Mai 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca nu primesc un pachet inapoi politia poate sa mi faca ceva? ankalupu ankalupu am trimis un paket la cineva , care acum nu l mai doreste, prin posta. daca eu nu vreau sa l primesc poate politia sa mi faca ceva? mentionez ca am vorbit prin ... (vezi toată discuția)
Bilet de odihna fals. ContSters225642 ContSters225642 Art 215 alin. 1, 2, 3, art 7, alin. 2 din legea 241/2005. O cunostinta este invinuita de asa ceva. Are citatie de la Politie pe data de 18.11.2011. Ce s-a ... (vezi toată discuția)
Inselaciune agentie de turism danassis danassis Buna seara, O prietena de-a mea a cumparat vouchere pentru a efectua o excursie la sfarsitul acestei luni. Din pacate s-a dovedit ca \\"agentia\\" ... (vezi toată discuția)