avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Frauda in contul de salarii ING
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Frauda in contul de salarii ING

Mi s-a spart contul la ING fara sa dau cu buna stiinta vreun detaliu (aplicatia home bank si cardul de salarii fiind la mine in portofel). Banca nu avea datoria de a-mi proteja banii? Cum imi pot recupera prejudiciul?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 23:15, 27 Mai 2025
Buna ziua

In primul rand depuneti plangere la politie ca sa fie cercetat cazul dvs.

Sunt multe metode prin care v-ar fi putut fi furati banii, inclusiv dispozitive de tip skimmer instalate pe bancomate sau pe POS-urile pe care le-ati folosit, diverse site-uri web frauduloase, etc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj informatic/date furate/imi cere bani DoruD DoruD Buna ziua Am primit un mail (in folderul Spam) de la un individ care sustine ca a instalat un malware pe un site pentru adulti , ca eu am accesat situl si el ... (vezi toată discuția)
Imputernicire persoana discapacitata lllucci lllucci Buna seara! Avem situatia urmatoare: persoana varstnica, imobilizata la pat, care primeste pensia pe card, a trimis nepotul sa ii scoata pensia( de pe card). ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am si eu cateva nelamuriri si dorinta de a da in ... alexia11 alexia11 Buna seara, Am si eu cateva nelamuriri si dorinta de a da in judecata ING BANK . Voiam sa va intreb daca este posibil legal sa faca asa ceva. Acum 3 ... (vezi toată discuția)