avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sunt proprietara împreună cu soțul meu pe un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sunt proprietara împreună cu soțul meu pe un apartament în ...

Ma numesc Grajdeanu Teodora și sunt proprietara împreună cu soțul meu pe un apartament în Calea Lipovei Timișoara care este gol. De luni de zile președintele de bloc domina proprietarii.,anuleaza ședințe care au avut loc pe motiv ca nu au fost jumatate+1 după terminarea ședinței de 2 ore etc. Președintele a creat un site watsapp cu toți proprietarii iar consumul de ape numai pe acest site se pot transmite. Mai nou vrea sa pune apometre cu transmitere radio și când am zis ca nu sunt de acord și este un abuz m-a amemimtat ca ma șterge de pe site și nu mai pot transmite consumul de ape care oricum este zero. Menționezi ca mai mulți proprietari care au postat pe acest site împotriva deciziilor acestor președinte au fost șterși sau li s-au șters mesajele. Ce face acest Președinte este un abuz, ce pot sa fac,?

Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:46, 28 Mai 2025
Nu puteti decit sa va coalizati cu alti proprietari din condominiu si sa-l schimbati, in conditiile legii 196/2018.
Nu este un abuz atat timp cat adunarea generala. hotarat acest lucru adica sa puna apometre radio.
Toti ce are si-au montat au scapat de stresul de a transmite indexii si de diferentele care apareau.

Vedeti mai jos diferite discutii legate de apometre radio.

www.avocatnet.ro/forum/discu...
Toate hotaririle AG trebuie sa aiba temei legal.
In legea 196/2018 obligativitatea este sa ai contori pe apa, nu contori cu transmisie radio.- art. 32
In lege este pomenita varianta cu transmisie radio, atunci cind se trece la facturarea individuala a consumului, chiar si la solicitarea celor din condominiu.
Daca nu stiti d-na W_v_w_v, lecturati partea finala a legii 196/2018, cel putin articolul 97.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator cu practici abuzive sevastia sevastia În urma refuzului de a-mi introduce-n apartament surse suplimentare de radiaţii electromagnetice, prin apometrele cu unde radio impuse de asociaţie fără a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. doresc sa stiu daca sunt obligat de vreo lege sau ... gregh gregh Buna ziua. Doresc sa stiu daca sunt obligat de vreo lege sau de normele de aplicare a vreunei legi sa-mi montez apometre cu citire radio. Intreb deoarece ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu să ai montate apometre cu citire ... Vasarde Vasarde Bună ziua.Este obligatoriu să ai montate apometre cu citire radio în condițiile în care eu dau indexul apei calde și reci la sfârșitul lunii? ... (vezi toată discuția)