avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Parchez autoturism proprietate in domeniu public ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Parchez autoturism proprietate in domeniu public (strada aferenta ...

Parchez aututurism proprietate in domeniu public ( strada aferenta apartamentului ) . Intentionez sa montez o minicamera video in balconul meu pentru a vedea autoturismul cand nu sunt la domiciliu ( singurul cadru prins este doar autoturismul meu ) . E legal ?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:40, 28 Mai 2025
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
E legal dacă puneți și un panou de avertizare ca zona e supravegheata video.
acest răspuns util
Nu trebuie sa puna nici un panou de avertizare.
E legal atat timp cat nu folositi imaginile pe retele de socializare ci doar la politie si judecatorie, altfel fimarea pe spatiul public devine ilegala.
Daca nu montati vreo camera spede dome care are ditamai zoom-ul si montati unele normale atunci va sugeram Tp Link Tapo C325wb 300lei care filmeaza noaptea cel mai bine. Mult mai bine ca cea mai buna de la Hikvisiona care costa de 5 ori mai mult adica 1500lei.
Va putem partaja daca dori si Hikvision si Tapo .
acest răspuns util
Ba trebuie acel panou, asa procedeaza toate bancile sau alte companii ce au camere indreptate spre spatiul public. E una dintre cerinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am o camera video care "bate" pe locul unde imi tin masina ... SANTIER SANTIER Daca am o camera video care \"bate\" pe locul unde imi tin masina parcata (spatiu public de altfel) incalc vreo norma juridica? Am vreun risc de reclamatie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. conform gdpr filmatul pe drumurile publice, a vehiculelor ... Dancolt79 Dancolt79 Buna ziua. Conform GDPR filmatul pe drumurile publice, a vehiculelor cu numerele lor de inmatriculare, intra sub incidenta reglementarilor GDPR cu privire la ... (vezi toată discuția)
Montare camere video pe spatiul privat, dar pentru supraveghee spatiu public + privat (loc parcare) ? mariusp85 mariusp85 Buna ziua! As dori o clarificare, din punct de vedere legal, daca se poate, la situatia de mai jos: Sunt proprietar de imobil (apartament) + autoturism ... (vezi toată discuția)