avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatia de proprietari solicită proprietarului ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatia de proprietari solicită proprietarului cladirii casei ...

Asociatia de proprietari solicită proprietarului cladirii casei si curtii de vis-a-vis Acordul pentru a monta o camera video pe casa de vis-a-vis sau pe un copac uscat din curtea acestuia.
Aveti un model, cat mai simplu, de Cerere si de Acord?
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 15:02, 28 Mai 2025
Nu exita un model standard pentru asa ceva .
Va lasa si o moteaza si asa e tot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supraveghere video, intrare in legalitate Eduard1 Eduard1 Buna ziua. As dorii daca ma puteti ajuta cu un model declaratie de acord . Locuiesc la casa ( sunt proprietar) si din cauza ca sunt plecat mai tot ... (vezi toată discuția)
Probleme cu administratorul de bloc Locatar59 Locatar59 Buna ziua, am o nelamurire legata de uscatoria bloculuiin care locuiesc. Sunt propietara unui apartament la etajul 9 din 10, deasupra mea se afla uscatoria ... (vezi toată discuția)
Montaj camere de supraveghere la bloc. MihaiGherasim MihaiGherasim Buna ziua. Am nevoie de un sfat. Locuiesc intr-un bloc cu 4 scari, 10 apartamente pe scara, in ultima scara a blocului (forma de L). Nu avem asociatie de ... (vezi toată discuția)