Buna ziua
In anul 1994 parintii mei au luat un credit de la Banca Agricola , pentru care au girat cu casa . Ulterior au achitat creditul , dar , nu au scos casa de sub ipoteca . Au trecut 31 de ani , au decedat , eu am mostenit casa si am aflat prin certificatul de sarcini , ca este inca sub ipoteca . M -am adresat Raiffeisen Bank , bancii cu care a fuzionat Banca Agricola , dar nu vor sa mi dea niciun fel de ajutor . Ce trebuie sa fac ? Multumesc !
Daca nu vor sa va ajute cei de la Raiffeisen, probabil trebuie sa va judecati cu ei pentru radierea ipotecii. Gasiti mai multe cazuri de acest gen. pe internet, toate solutionate favorabil de judecatorie.
Ridicarea de ipoteca
ripiceni
Buna ziua,
In data de 20.5 2016, am cerut un extras informativ in vederea vanzarii unui apartament. Am primit extrasul cu sarcini... Ipoteca in favoarea Banci ... (vezi toată discuția)
Credit
raluca_mali
Buna ziua. In urma cu 6-7 ani tatl meu a facut un credit. la Bank post si o descoperire de card. Credite de care nu a stiut nimeni. acum 4 ani,tatal meu a ... (vezi toată discuția)